(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Jätkäsaaren monitoimitalo
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme asiakaspalveluhenkistä RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille Jätkäsaaren monitoimitaloon. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Jatkäsaaren monitoimitalossa pääset viihtyisään työympäristöön ja osaksi mukavaa tiimiä. Tässä roolissa vastaat työkavereidesi kanssa ala-asteen ja päiväkodin ruokapalveluista varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa: keittiö toimii kuumennuskeittiönä ja tehtäviisi kuuluvat raaka-ainetilaukset, ruoan kuumennus sekä lisäkkeiden ja välipalojen valmistus.

Sovit tiimiin erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy alan koulutusta tai valmista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työkaveri, joka tulee loistavasti toimeen niin oman tiiminsä kuin koulun ja päiväkodin pikku asiakkaiden kanssa. Myös aiempi kokemus erikoisruokavalioista on työssä suureksi eduksi. Lisäksi tarvitset tehtävässä tietotekniikan perusosaamista, hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ tässä iloisessa tiimissä on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista sekä arkipäiviin sijoittuvasta työajasta. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Soveltuvan alan koulutus