(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Itä-Helsinkiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Etsimme nyt ruoanlaittotaitoista RUOKAPALVELUVASTAAVAA Helsinkiin Botby grunskolan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme. Työsuhde on vakituinen ja koko-aikainen.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä sallittua!

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti. Motivoit tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle. Tuotamme ruokapalveluitamme päiväkoti-ja kouluikäisille asiakkaille.

Olet vahvasti mukana päivittäisessä työssä pisteesi eri osa-alueilla, erityisesti ruuan valmistuksessa. Olet vahva organisoija. Koulussa ruokailee n 450 asiakasta, joista 30 päiväkotilapsia. Toimipisteessä koulujen toiminta-aikana myös iltapäiväkerhoja.

Tukenasi toimii alue-esimies.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja suurtalouskokki-/ esimieskoulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen ja ruotsin kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia tuotannonohjausohjelmia, mm, Aromi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Valitulta henkilöltä vaadimme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä). Työpaikkamme on luonnollisesti savuton.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä


Lisätietoja antaa aluepäällikkö Pirjo Kota-aho, p.0401851727, arkipäivisin klo 14.30 -15.30.


Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n.2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.