(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Aloitimme kouluruokapalvelujen tuottamisen Helsingin alueella ja etsimme nyt ammattitaitoista RUOKAPALVELUVASTAAVAA täydentämään osaavaa tiimiämme. Työtä tehdään ammattitaidolla ja työn ilosta.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa ja kouluissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Ruokapalveluvastaavana työnkuvaasi kuuluu oman tiimin vetäminen nimetyssä kohteessa. Lisäksi vastaavan tehtäviin kuuluu vastuu raaka-aineiden tilaamisesta ja reseptiikan noudattamisesta. Kehität toimintaa jatkuvasti ja olet vahvasti mukana päivittäisessä työssä pisteesi eri osa-alueilla. Motivoit tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle. Tukenasi toimii aluepäällikkö.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja alan koulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia tuotannonohjausohjelmia (mm. Aromi).

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Edellytämme sinulta kokin tutkintoa sekä jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä työehtosopimuksemme (Avainta) mukaiset runsaat lomapäivät. Ennen työsuhteen aloittamista sinun tulee esittää hyväksytty rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustaotteen selvittämisestä).

Lisätietoja saat osoitteesta rekrytointi@palmia.fi. Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.