(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Espooseen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Palveluvastaavia Espoon kouluihin ja päiväkoteihin

Etsimme ruokapalveluvastaavia asiakkaamme eri kohteisiin Espoon alueella kevätlukukauden ajalle. Palveluvastaava työskentelee kouluissa ja päiväkodeissa vastaten yksikkönsä ruokapalveluista. Työnkuvaan kuuluu yksikostä riippuen esimerkiksi aamu- ja välipalojen valmistus, ruokien kuumennus ja lisukkeiden valmistus, ruuan esillelaitto, keittiön puhtaanapito sekä astiahuolto. Lisäksi vastuullasi on yksikön tavaran tilaukset sekä vastaanotto ja omavalvonnasta huolehtiminen.

---------- 

Odotamme hakijoilta ravintola- ja catering-alan perustutkintoa ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa ja positiivinen asenne ovat avainasemassa tässä työssä. Jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, tämä voi olla sinun paikkasi. Työ edellyttää hygieniapassia, salmonellatodistusta, rikostaustaotetta sekä sujuvaa Suomen kielen taitoa.  

---------- 

Tarjoamme kokoaikaisen työn kevätlukukaudelle 2021, 7.1.-31.5. Työn sijainti saattaa vaihdella Espoon alueella. Työaika sijoittuu pääasiassa ma-pe 7-15 välille.

Palkkaus Avainta Tesin mukainen.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 
Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Susanna Jaatinen
046 9211 220
susanna.jaatinen@eezy.fi