(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme vakituista, osa-aikaista ( 30 h/ vko) RUOKAPALVELUVASTAAVAA Smedsby skolan ala-asteelle. Ruokailijoita päivässä on noin 130 ja ruoka tuodaan Mankkaan valmistuskeittiöltä tähän palvelukeittiöön.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy lasten ja aikuisten parissa. Etsimämme henkilö on vahva organisoija, joka on kykenevä työskentelemään yksin. Myös hymyily on meillä sallittua!

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti ja olet vahvasti mukana vastaten kohteen keittiön toiminnasta. Tukenasi toimii kohdepäällikkö.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja alan koulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia tuotannonohjausohjelmia (mm. Aromi). Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, joka tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoitusta (Laki lasten kanssa työskentelemisestä). Lisäksi työpaikkamme on savuton.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa ma-to kello 15 - 15.30 kohdepäällikkö Katri Mononen, p. 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi