(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Espooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Palmia aloittaa uusia toimeksiantoja Espoon alueella ja haemme nyt ruokapalveluvastaavaa Espoonlahden suuralueelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Ruokapalveluvastaavan tehtäviin kuuluvat keittiön perustyöt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Lisäksi asiakasyhteistyö, raaka-ainetilaukset, palaverit jne. Ravintoloissa voi olla myös kahvila- ja kokoustoimintaa, joihin henkilökunta valmistaa tuotteita sekä työskentelee kassalla tarvittaessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan työympäristön asiakasyrityksessämme. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja urallasi.
Odotamme sinulta
Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on ravitsemusalan perustutkinto tai riittävästi kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä, työhön tarttuvaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä menestyminen vaatii reipasta asennetta sekä kokonaisuuksien sujuvaa hallintaa.
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta.
Muut tiedot
Mikäli tunnistit itsesi reippaaksi ruokapalveluvastaavaksi rullaa hakemukseen alla olevasta linkistä! Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Sandström 0469231960.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sini Sandström, sini.sandstrom@vmp.fi, 0469231960
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2019 mennessä.