(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa uusia toimeksiantoja Espoon alueella ja haemme nyt ruokapalveluvastaavaa Espooseen (Espoonlahden alueelle). Työt alkavat 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Ruokapalveluvastaavan tehtäviin kuuluu keittiön perustyöt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Lisäksi asiakasyhteistyö, raaka-ainetilaukset, palaverit jne. Ravintoloissa on myös kahvila- ja kokoustoimintaa, joihin henkilökunta valmistaa tuotteita sekä työskentelee kassalla tarvittaessa.

Etsimillämme henkilöillä on ravitsemusalan perustutkinto tai riittävästi kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Aito kiinnostus omaa ja kohteen työtehtäviä kohtaan, innostus oman osaamisen kehittämiseen, joustavuus sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiselle. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia.

Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevan työn, innostuneen tiimin tuen sekä moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2.2019 mennessä. Haastattelemme sopivat hakijat jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot: helena.maronen(at)palmia.fi