(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Drumsö Lågstadieskola ja Lauttasaaren sivukoulu
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme asiakaspalveluhenkistä RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille Drumsö Lågstadieskolaan ja Lauttasaaren sivukouluun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Tässä roolissa vastaat työkavereidesi kanssa ala-asteen ja päiväkotiryhmien ruokapalvelusta varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa: keittiö toimii kuumennuskeittiönä ja tehtäviisi kuuluvat raaka-ainetilaukset, ruoan kuumennus ja valmistus, hävikin seuranta ja muut keittiön tehtävät.

Sovit tiimiin erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy alan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työkaveri, joka tulee loistavasti toimeen niin oman tiiminsä kuin koulun ja päiväkodin pikku asiakkaiden kanssa. Myös aiempi kokemus erikoisruokavalioista ja halu kehittää toimintaa on työssä suureksi eduksi. Lisäksi tarvitset tehtävässä tietotekniikan perusosaamista, hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan sinulle eduksi.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ tässä hyvässä tiimissä on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista sekä säännöllisestä työajasta. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksia voidaan käsitellä jo hakuajan ollessa käynnissä, joten ethän aikaile omasi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kielen taito