(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Botby Grundskola
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019
Haemme Botby Grundskolaniin ruokapalveluvastaavaa!

Lämpimien ja kylmien lisukkeiden valmistuksen ja muiden keittiön perustöiden lisäksi pääset muun muassa vastaamaan omavalvonnasta ja laadun seuraamisesta, opastamaan uusia työntekijöitä sekä vastaanottamaan ja jatkokäsittelemään asiakaspalautetta.

Arvostamme suuresti, mikäli sinulla on kokkitaustaa, kykenet itsenäiseen työhön, et unohda tiimipeli- ja asiakaspalvelutaitoja tiukoissakaan tilanteissa. Osaat organisoida ja pitää langat käsissäsi. Aromi –järjestelmän tuntemus lasketaan eduksesi.

Tehtävässä vaaditaan tehtävään soveltuva alan tutkinto ja hygieniapassi, sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että pärjäät arkipäivän tilanteissa myös ruotsin kielellä. Ennen töiden aloittamista sinun tulee esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504).

Innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn, jossa työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti viikon arkipäiville. Lisäksi AVAINTA –työehtosopimukseen perustuvan palkkauksen, jossa on alaa keskimääräisesti paremmat ilta-, yö-, ja viikonloppulisät ja runsaat lomaedut. Kehittyvän ja monipuolisen työyhteisön, jossa urapolkuja avautuu säännöllisesti. Työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Täytämme paikan nopeasti, ja käymme haastatteluja jo hakuaikana.


Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa. Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!