(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyötekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Tarvitsemme nyt keikkailevaa RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ koulu- ja päiväkotikohteisiin.   Haemme tarmokasta,omatoimista ja hyväntuulista henkilöä jolla on jo kokemusta keittiöalasta tai alan koulutus. Osassa kohteitamme työskentelet yksin ja osassa sinulla on astiahuollossa apulainen seuranasi.
Ruokapalvelutyöntekijän työvuoro pitää sisällään esimerkiksi aamupuuron ja
salaatin valmistusta, lounasruokien kuumennusta sekä muita keittiön tehtäviä. Keikkatyöntekijänä voit työskennellä sinulle sopivina päivinä,työvuorot ovat ma-pe 7-16:00 välillä, lisäksi pääset työskentelmään vaihtelevasti eri kohteissa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus.
Tarjoamme sinulle mieluisan työympäristön, valinnanvapautta työvuoroihisi sekä ihania asiakkaita kohteissamme. Hyvä työntekijä voi mahdollisesti työllistyä pidempiin työsuhteisiin tai jopa löytää vakituisen paikan jostain kohteistamme. Hae paikkaa pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä antaa Erja Elonen / erja.elonen@personalhuset.fi / 040 551 8551   Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi