Ruokapalvelutyöntekijöitä/kokkeja
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ / KOKKI 

Etsimme kahta oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä ruokapalvelutyöntekijää / kokkia

Päivittäisessä työssäsi pääset leipomaan ja vastaat omalta osaltasi pääruokien sekä lisukkeiden valmistuksesta ja niiden esille laittamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua sekä keittiön puhtaanapitoa ja astiahuoltoa. Omavalvonnan mukainen toiminta, taloudellisten tavoitteiden ja laadun seuranta kuuluvat myös olennaisena osana työnkuvaasi.

Odotamme sinulta

. suurtalouskokin/ keittäjän tai vastaavaa alan koulutusta
. tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
. erityisruokavalioiden osaaminen on eduksi
. hygieniapassia
. hyvää suomen kielen taitoa-, ja tai englannin kielen taitoa
. hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
. ajokortti on plussaa

Tarjoamme sinulle

. tehtäviin kattavan perehdytyksen ja esimiesten tuen
. vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen
. koulutus- ja ammatillisia kehittymismahdollisuuksia
. kattavan työterveyshuollon, sekä koeajan jälkeen lisäksi työkykyvakuutuksen

Arvostamme tiimityötaitoja ja joustavuutta.Teet mielelläsi töitä vanhusten parissa ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi, pystyt mukautumaan hoivakotien muuttuviin tilanteisiin työssäsi sekä tuet toiminnallasi hyvää yhteishenkeä.

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä työskentelemään viihtyisässä työympäristössä mahtavan tiimin kanssa. Päivittäistä tekemistämme ohjaavat yrityksemme arvot, laadukkuus, vastuullisuus niin yhteiskunnallinen kuin sosiaalinenkin, sekä asiakkaiden ja henkilöstön välittäminen. Työaika sijoittuu päivittäin (ma-su) 6:00 - 15:00 väliselle ajalle.

Mikäli tunnistit tämän juuri Sinun paikaksesi, jätä hakemuksesi hakemusportaaliimme. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Lisätietoja voit kysellä sähköpostilla harri.panula@lisapalvelu.net - olemme sinuun yhteydessä. 

Rekrytoinnin touteuttaa toimeksiantona: 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468617
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa