(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuoliset työvuorot erilaisissa ravintoloissa, joustavat mahdollisuudet työvuorolistan rakentamiseen ja kokemuksen kerryttäminen vaihtelevissa keittiötöissä? Haemme RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ tekemään työkeikkoja asiakasyrityksiimme.

Tyypillinen ruokapalvelutyöntekijän työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Näissä hommissa ei peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen.

Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Baronan työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Pääset tekemään työkeikkoja useissa eri sijainneissa, joten toivomme, että liikut joustavasti Turun alueella ja tartut muitta mutkitta töihin myös uusissa ympäristöissä. Tarjolla on vuoroja eri ajankohtina, mutta toivomme, että olet halukas työskentelemään erityisesti päivävuoroissa.

Edellytykset työnsaannille:

Hygieniapassi

Jos olet hakemamme työhön tarttuva ruokapalvelutyöntekijä, lähetäthän hakemuksesi pian alta löytyvän sähköisen lomakkeen kautta! Huomioithan, ettemme ota vastaan sähköpostitse tulleita hakemuksia.