(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsitkö joustavaa työtä opintojesi tai toisen työsi ohelle? Oletko ruokapalvelujen ammattilainen vai kenties vasta urasi alkumetreillä? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme jatkuvaan keikkapooliimme monipuolisia RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Kuopion ja Siilinjärven alueelle!

Ruokapalvelutyöntekijänä työtehtäviisi voi kuulua mm. asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta, ruokien annostelua ja tarjoilua. Huolehdit myös tilojen yleissiisteydestä, sekä astiahuollosta. Työympäristöjäsi ovat mm. henkilöstö- ja työpaikkaravintolat, oppilaitokset, päiväkodit yms. Työn luonne vaihtelee paikoittain.

Toivomme sinulta joustavaa ja ahkeraa asennetta, sekä ripeää otetta työskentelyyn. Olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolta ei hymy hyydy kiireen keskellä. Katsomme eduksesi ravintola- ja catering-alan tutkinnot, sekä kokemuksen, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio työhön! Työhön edellytyksenä on salmonellatodistus, sekä hygieniapassi. Mainitsethan siis, mikäli sinulta löytyvät nämä.

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia ruokapalveluiden kentässä. Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti. Työtä tehdään yleensä arkisin maanantaista perjantaihin eri mittaisissa toimeksiannoissa. Myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Joustamme hyvin työntekijöiden suuntaan ja pystymme tarjoamaan erilaisia työvuoroja käytettävyydestäsi riippuen joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti!

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Mikäli vastasit kyllä, hae paikkaa ripeästi oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu hakemuksesi tehtävän alle. Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopivin keikkatyöntekijä vastaaviin tehtäviin.

Me odotamme innolla kuulevasi sinusta pian! Tervetuloa työskentelemään hyvän työn äärelle.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.