Ruokapalvelutyöntekijöitä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Ruokapalvelutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme ruokapalvelutyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle koulu- ja päiväkotipisteisiimme iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa.
Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu mm. linjaston hoito, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta sekä ymmärryksen erityisruokavalioista.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä). Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat elokuussa 2019.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pian!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään. Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Lisätietoja tehtävästä saat Johannalta ja Arjalta - johanna.honkanen@palmia.fi ja
arja.nummela@palmia.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263253
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki