Ruokapalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo tai erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko työskennellä ravintola-alalla?

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin työtehtäviin Oulun alueelle.

Etsimme osaavia ja ripeitä ravitsemistyöntekijöitä, ateriapalvelutyöntekijöitä sekä kokkeja erimittaisiin sijaisuuksiin asiakkaallemme. Työkohteet ovat vaihtelevia koulujen ja päiväkotien keittiöitä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6–18 välille, mutta myös muut ajat ovat mahdollisia.

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta. Lisäksi sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne ja tunnollinen työote sekä hygieniapassi. Salmonellatodistus sekä nuhteeton tausta vaaditaan asiakaskohteiden luonteen vuoksi.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvät tiimityötaidot, mutta kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Ravintola-alan työntekijänä työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098601
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Liminka, Oulu, Oulunsalo