(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Kiinnostaisiko koulut työympäristönä? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoiseen työsuhteeseen Ouluun.

Asiakkaamme toimivat ateria- ja kiinteistöpalvelualoilla. Heillä on tarjolla ruokapalvelutyöntekijöiden tehtäviä, jotka sisältävät esimerkiksi ruokien lämmitystä, kypsennystä ja esillelaittoa sekä muita keittiön työtehtäviä. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin ja työaika sijoittuu usein aamuun. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta suurtalouskeittiöistö ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi, mutta eivät ole välttämättömiä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 1.4.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi