(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä Turkuun!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa kouluruokapalvelujen tuottamisen Turussa elokuussa 2019. Haemme nyt kokoaikaisia ja osa-aikaisia (noin 20-30h/viikko) ruokapalvelutyöntekijöitä toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme. Haemme myös tarvittaessa töihin kutsuttavia henkilöitä.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Kassan käyttötaito katsotaan eduksi.

Etsimillämme henkilöillä on ravitsemusalan perustutkinto tai riittävästi kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Aito kiinnostus omaa ja kohteen työtehtäviä kohtaan, innostus oman osaamisen kehittämiseen, joustavuus sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiselle. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Joissain kohteissamme eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevan työn, innostuneen tiimin tuen sekä moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.6.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työn aloitus heinä-elokuussa 2019. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Aluepäällikkö Eija Tonteri, p. 0505091260: ke 22.5, ma 27.5 ja ke 29.5, ma 3.6. klo 14-16.
Toimialapäällikkö Satu Grönlund, p. 040 631 9512, pe 24.5 ja ke 5.6. klo 15-17.