(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä Sipooseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Hyvä, jatka lukemista!

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme päiväkotiin Sipooseen.

Etsimme asiakkaallemme päiväkotiin innostuneita ja ripeitä ravintolatyöntekijöitä keittiön erinäisiin tehtäviin. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toivomme sinulta iloista asennetta, sekä innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Alan koulutus tai aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi. Löytyyhän sinulta hygieniapassi, sekä mahdollisuus tulla töihin lyhyelläkin varoitusajalla?

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 26.1.2020. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi