(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä päiväkoteihin ja kouluihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ  Rovaniemelle.

Ruokapalvelutyöntekijänä hoidat keittiön jokapäiväiset työtehtävät päiväkodeissa tai kouluissa.Työtehtäviisi kuuluu muun muassa aamupalan ja välipalan valmistus, lounasruoan kuumennus, tarjolle laitto, astiahuolto sekä keittiön siivoustehtävät. Kohteen työajat ajoittuvat arkipäiville 7-16:00 välille. 


Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Osassa kohteita täytyy pystyä yksin työskentelyyn.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja keikkalaisena voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Haastattelemme ja valitsemme tekijöitä jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.