Ruokapalvelutyöntekijöitä päiväkoteihin ja kouluihin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ  Rovaniemelle.

Ruokapalvelutyöntekijänä hoidat keittiön jokapäiväiset työtehtävät päiväkodeissa tai kouluissa.Työtehtäviisi kuuluu muun muassa aamupalan ja välipalan valmistus, lounasruoan kuumennus, tarjolle laitto, astiahuolto sekä keittiön siivoustehtävät. Kohteen työajat ajoittuvat arkipäiville 7-16:00 välille. Tarjolla on osa-aikaisia sekä keikkakohteita.


Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Osassa kohteita täytyy pystyä yksin työskentelyyn.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja keikkalaisena voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Haastattelemme ja valitsemme tekijöitä jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi


Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374948
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi