Ruokapalvelutyöntekijöitä Kuopioon
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haemme Kuopion seudun asiakkaillemme RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään erilaisissa suurtalouskeittiöissä, kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelutaloissa. 

Ruokapalvelutyöntekijänä pääset osallistumaan koulujen, päiväkotien sekä suurtalouskeittiöiden vauhdikkaaseen arkeen. Vastuullasi on ruoanvalmistuksen, tarjoilun ja pakkauksen lisäksi myös keittiön puhtaanapidon ja astiahuollon työtehtävät. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Uudelta työntekijältämme toivomme hyvää fyysistä terveyttä, ripeää työotetta sekä energistä asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä sekä mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä. Toivomme sinulta aurinkoista ja työhön tarttuvaa otetta erilaisissa työtehtävissä. Hygieniapassin lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa oleva salmonellatodistus.

Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytettävää työehtosopimusta. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti ja tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman käytettävyytesi mukaan. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välille.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 30.11.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löytyessä.

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen

heidi.nokelainen@eezy.fi

P. 050 911 6443

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394551
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio