(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä ja astiahuoltajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Etsitkö elämäntilanteeseesi sopivaa joustavaa työtä? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ JA ASTIAHUOLTAJIA työskentelemään avustavissa keittiötehtävissä asiakkaamme toimipisteissä Rovaniemellä.

Työtehtävänäsi on osallistua keittiön avustaviin tehtäviin kuten astiahuoltoon sekä keittiön siivoustehtäviin. Työ on keikkaluontoista ja tarjoamme työvuoroja useasta eri kohteesta Rovaniemen alueelta. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työvuoroihin ja niiden säännöllisyyteen. Töitä on tarjolla pääasiassa arkipäivisin 0–38 h/vk, 4–7,5 h/pv.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Valitun henkilön tulee esitätä voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jätäthän CV:si hakemuksen yhteydessä.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/