(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä Helsinkiin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haemme Helsinkiin ruokapalvelutyöntekijöitä suurtalouskeittiöihin, kouluihin ja päiväkoteihin. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välille.

Ruokapalvelutyöntekijä osallistuu ruoanvalmistukseen, ruoan tarjoiluun ja/tai pakkaukseen, keittiön tilojen puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö viihtyisä. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta.

Ruokapalvelutyöntekijältä toivomme aurinkoista ja työhön tarttuvaa otetta erilaisissa työtehtävissä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin sekä mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä.

---------- 

Palkkaus Avainta TES mukaisesti. Työt alkavat elokuussa 2020 ja kestävät joulukuulle 2020. Tarjolla eri pituisia sijaisuuksia oman käytettävyytesi mukaan.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:
Me Eezyllä haluamme juuri sinut! Jätä hakemuksesi tästä linkki / ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 5.7.2020.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Sandström
sini.sandstrom@eezy.fi
0469231960

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi