(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia jatkaa vahvaa kasvuaan ja aloittaa uusien koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Helsingissä elokuussa 2019. Haemme nyt ammattitaitoisia ruokapalvelutyöntekijöitä toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme!

Tulevat työpisteet sijaitsevat Kannelmäessä, Malminkartanossa, Konalassa, Pitäjänmäessä, Haagassa, Munkkivuoressa, Munkkiniemessä, Pikku-Huopalahdessa sekä Pasilassa.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat kaikki keittiön perustyöt kuten lisäkkeiden ja salaattien valmistaminen Palmian reseptiikkaa noudattaen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto, omavalvonta ja puhdistusohjelma. Kassankäyttötaito katsotaan eduksi.

Etsimillämme henkilöillä on ravitsemusalan perustutkinto tai riittävästi kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Aito kiinnostus omaa ja kohteen työtehtäviä kohtaan, innostus oman osaamisen kehittämiseen, joustavuus sekä asiakaslähtöinen ja positiivinen asenne ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiselle. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. Joissain kohteissamme eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätiedot: rekrytointi@palmia.fi