(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijöitä Espooseen!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt ruokapalvelutyöntekijöitä Espooseen iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu mm, linjaston hoito, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta koulu- ja päiväkotimaailmasta sekä ymmärryksen erityisruokavalioista. Pystyt työskentelemään asiakaspalvelussa suomen kielellä.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat elokuussa 2019.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään.

Työympäristömme on luonnollisesti savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohdepäällikkö Katri Mononen, ma-to klo 14.30- 15.00 numerossa 040 1861706 / katri.mononen@palmia.fi.