(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Palvelukeskus Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme vastuullista ja monipuolisesta työstä innostuvaa
KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Suursuon sairaalaan
tekemään yhdessä kaupungin merkittävimpiä ruokailuelämyksiä!

Tarjoamme asiakkaillemme ravitsevan ja maistuvan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaita on päivittäin noin 530 joista noin 110 ruokailee henkilöstöravintolassa arkisin. Etsimme vahvistukseksi sinua, joka hurmaat asiakkaamme laadukkaalla ruoalla sekä palvelualttiilla asenteella.

Kesätyöntekijänä vastaat kohteen ruokapalveluista yhdessä työtovereidesi kanssa. Työhösi kuuluu keittiön avustavat työtehtävät sekä keittiön siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen. Osana myös salaatin valmistusta ja leipomista.

Meillä on reilu ja vauhdikas työyhteisö, jossa otamme innolla vastaan sekä kokeneet konkarit, että tuoreemmatkin taitajat! Työvuorot sijoittuvat arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa 6.15-17.00 välille.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet innostunut tiimipelaaja, joka ei kaihda muuttuvia tilanteita. Arvostamme reipasta ja joustavaa työotetta sekä tahtoa kasvaa ja kehittää kanssamme. Sinulle on tärkeää työskennellä parasta yhdessä arvolupauksemme mukaisesti - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.

Toimit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on positiivista asennetta sekä raipasta mieltä ja kykyä toimia osana ryhmää.

Olisiko tässä kesätyö sinun makuusi?

Tarjoamme viihtyisän ja vastuullisen työympäristön sekä kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta voit aina kysyä neuvoja. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi lähes 100 vuoden kokemuksemme ruokapalveluista sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi merkityksellisessä työssä suurkeittiöalalla.

Viihdyt meillä, jos:
- sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
- olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
- kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
- työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2020.

Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

Tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!
Palvelukeskus Helsinki - Parasta yhdessä - Bäst Tillsammans! Best together!