(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ruokapalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Työtehtäviin kuuluu lounaan valmistamista, leipomista sekä muita yleisiä keittiön työtehtäviä. Haemme pitkäaikaista työntekijää kokoaikaiseen työhön.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä suoritettua hygieniapassia. Lisäksi sinulta odotetaan sosiaalista asennetta sekä oma-aloitteista ja vastuullista työotetta. Tarvittaessa kassatyöskentelyyn opetetaan.
Muut tiedot
Työaika on ma-pe ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylässä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä ja haastatteluja käydään jo hakuaikana. Hae tehtävää 25.10. mennessä täyttämällä hakemus nettisivuillamme osoitteessa www.vmp.fi ja merkitsemällä tämä paikka kiinnostavaksi, tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla otsikolla ”ruokapalvelutyöntekijä” osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä toimistoltamme arkisin klo 9-15, puh. 040 3075140.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
3-6 kk
Lisätietoja
Tuija Telanne, tuija.telanne@vmp.fi, 040 3075140
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.10.2019 mennessä.