(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haemme tiimiimme ISS Food Serviceen astiahuoltoon reipasta tehtäviä pelkäämätöntä ravintolapuolen ammattilaista Lahteen.


Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9.-18.00 välille. Tehtävä on kokoaikainen. Olemme toimipiste jonka pääpaino sijoittuu maanantaista perjantaihin päiväpainotteisesti.Tilauksesta teemme myös ilta ja viikonloppu toimintaa. Työtehtäviin kuuluu astiahuolto, salin yleisilmeen siisteys ja päättyneiden tarjoilutilausten nouto.
Tehtävä vaatii työkokemusta alalta, hyvää fyysistä kuntoa, organisointi kykyä sekä reipasta työotetta.
 
Kuulostaako sopivalta tehtävältä itsellesi, hae paikkaa ja liity mukaan tiimiimme. Täytä hakemus www.iss.fi . Hakuaika päättyy 21.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessa.