(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme ruokapalvelutyöntekijöitä (2 hlö) määräaikaiseen työsuhteeseen Ravintokeskukseen, joka valmistaa ruokaa päiväkotien, koulun ja kokopäivähoidon asiakkaille. Keittiö on auki jokaisena vuoden päivänä. Viikkotyöaika on 38,75 h / viikko ja päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00-17.00 välillä. Työtä tehdään myös viikonloppuisin.

Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. salaatin valmistusta, ruoan esivalmistelua ja kokin apulaisena toimimista, keskitettyä ruoan jakamista, elintarvikekuormien purkamista, astiahuoltoa sekä omavalvontaan, kotiaterioiden lähettämiseen ja puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta mm. vähintään kaksivuotista keittiöalan ammattikoulutusta, mielellään kokin koulutusta, työkokemusta suurkeittiöalalta, erityisruokavalioiden tuntemista, hygieniapassia, hyvää suomen kielen taitoa, Office-ohjelmien käyttökokemusta.
Muut tiedot
Tarjoamme lisäksi myös osa-aikaisia keikkaluonteisiatöitä, joka sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille loma-aikoina tai oman vuorotyön ohelle tehtäväksi. Työskentelyajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja viikonloppuihin.

Hae tehtävää täyttämällä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona tai lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus CV:neen nea.rasanen@vmp.fi
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Nea Räsänen, nea.rasanen@vmp.fi, +358444221260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.08.2019 mennessä.