(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen työtä pelkäämätön ja hersyvän iloinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Haemme innostavaan joukkoomme RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Hämeenlinnaan Kaurialan keskuskeittiöön. Etsimämme henkilö on tunnollinen ruokapalvelutyöntekijä, joka viihtyy monipuolisissa keittiön työtehtävissä. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin, suomen kielellä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. lisäkesalaattien valmistaminen, astiahuolto, lähtevän ruuan pakkaaminen sekä monipuolisesti muita keskuskeittiön tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta isosta valmistuskeittiöstä sekä ymmärryksen erityisruokavalioista. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely tapahtuu pääasiallisesti arkisin. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa 30.9.2019.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön keittiöalan ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Sanna Savolainen numerosta 040 868 6009, soittoaika ti-to klo 8-15.

Täytä hakemus viimeistään 18.9.2019 mennessä. Määräaikaiseen ruokapalvelutyöntekijän tehtävään hakeneiden hakemukset huomioidaan valinnassa.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asiakaskuntamme koostuu 1 - 100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.