(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asiakaskuntamme koostuu 1 - 100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Haemme innostavaan joukkoomme ruokapalvelutyöntekijää Hämeenlinnaan Kaurialan keskuskeittiöön. Etsimämme henkilö on tunnollinen ruokapalvelutyöntekijä, joka viihtyy monipuolisissa keittiön työtehtävissä. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin, suomen kielellä. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. lisäkesalaattien valmistaminen, astiahuolto, lähtevän ruuan pakkaaminen sekä monipuolisesti muita keskuskeittiön tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta isosta valmistuskeittiöstä sekä ymmärryksen erityisruokavalioista. Työ on 2-vuorotyötä ja työskentely tapahtuu pääasiallisesti arkisin. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työ on määräaikainen 5.8.2019-31.5.2020 ja kokoaikainen.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön keittiöalan ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen työtä pelkäämätön ja hersyvän iloinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Sanna Savolainen numerosta 040 868 6009, soittoaika ti-to klo 8-15.
Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.6.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo hakuaikana.