(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy
Ruokaa Sydämellä Sinulle - Tarjoamme taloudellisesti ja ekologisesti tuotettuja ateriapalveluja asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Arvoinamme ovat asiakaslähtöisyys, osaaminen, laadukkuus, turvallisuus ja ympäristön muutoksen huomioon ottaminen.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeen Ateriapalveluille hyväntuulisia ruokapalvelutyöntekijöitä keikkoihin ympäri Päijät-Hämettä. Ruokapalvelutyöntekijän töihin kuuluu ruoan valmistuksen aputyöt, mm. salaattien ja perunamuusin teko, ruuan pakkaus ja esillelaitto sekä muut keittiön aputyöt. Työvuoroja on tarjolla Päijät-Hämeen alueella mm. päiväkodeissa, sairaaloissa ja palvelutaloissa sekä monitoimitaloissa. Työvuoroja on tarjolla 4h vuoroista 8h työvuoroihin.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtäviin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä persoonia, joille laadukkaan ruoan valmistus on sydämen asia, eikä hymy hyydy kiireessäkään.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta alalle sopivaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään vaaditaan myös hygieniapassi.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp. fi tai soita 03-873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä keikkoja tulee hakuun päivittäin ja ne täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Lahden toimisto puh. 03-873200.
Kesto
keikka
Lisätietoja
Karoliina Tiihonen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.