(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Opteam Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Keittiössä kaivataan apuasi! Tästä työstä ei väriä ja vauhtia puutu: miltä kuulostaisivat monipuolinen kesätyöpaikka RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄNÄ, jossa työtehtäväsi koostuisivat sekä keittiön puolella häärimisestä että toimipisteen siivouspuolesta. Töitä tarjoamme 6.6.-25.8. väliselle ajalle, ja työt sijoittuvat kolmelle eri toimipisteelle Ilmajoella ja Seinäjoella. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Tyypillinen ruokapalvelutyöntekijän työvuoro voi pitää sisällään kokin työtehtävien lisäksi esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, toimipisteen siistimistä yms. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja. Myös kokemus siivoojan töistä on plussaa! Näissä hommissa ei peukaloniveliä tarvitse turhaan rasittaa pyörittelyllä, sillä tehtävää taatusti riittää! Toivommekin, että rakastat työtä, jossa pääset todella tarttumaan toimeen.

Unelmahakijamme on tarmokas, omatoiminen ja hyvä ottamaan vastaan ohjeistuksia. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ma-pe, ja työntekijän tulisi olla valmis tekemään töitä kolmessa eri toimipisteessä; Ilmajoki, Seinäjoki ja Nurmo. Töitä tarjoamme 6.6.-25.8. väliselle ajalle.

Tässä työssä edellytyksenä on B-ajokortti ja oma auto!

Jos olet hakemamme työhön tarttuva ruokapalvelutyöntekijä, lähetäthän hakemuksesi pian alta löytyvän sähköisen lomakkeen kautta! Huomioithan, ettemme ota vastaan sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti ja auto on, Hygieniapassi