(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään keittiötehtäviin asiakkaamme toimipisteisiin Rovaniemellä.

Ruokapalvelutyöntekijänä osallistut keittiön työtehtäviin valmistuskeittiöillä ja/tai päiväkotien ja koulujen kuumennus- ja palvelukeittiöillä. Työtehtäviisi kuuluu työkohteesta riippuen muun muassa aamupalan ja välipalan valmistus, lounasruoan kuumennus, tarjolle laitto, astiahuolto sekä keittiön siivoustehtävät.  Pääosassa kohteita työajat ajoittuvat arkipäiville eri pituisiin vuoroihin klo 7-16 välille, mutta muutamassa kohteessa työvuoroja on myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä. Arvostamme kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta alan työhön. Aikaisempi kokemus sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Osassa työkohteissa täytyy pystya yksinäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä edellyttää, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Työsopimus astuu voimaan, kun dokumentit on esitetty.

Hae tehtävää pian sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Voit tulla tapaamaan meitä myös avoimien ovien päiville toimistollemme 31.10 klo 12-15. Osoite Kansankatu 9. Lisätietoja avoimien ovien päivästä työnhakijoille Personalhuset Rovaniemen Facebook-sivuilla. 

https://www.facebook.com/events/1347506822051394/Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi