(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Etsitkö osapäivätöitä ateriapalvelualalta? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ  asiakkaamme toimipisteelle Rovaniemelle.

Asiakkaallamme on tarjolla ruokapalvelutyöntekijälle paikka keittiöllä. Työaikasi tulee olemaan arkisin 4 tuntia päivässä. Töitä on tarjolla alustavan suunnitelman mukaan keväälle 2019 ja työntekijällä on mahdollisuus jatkaa työsuhdettaan.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kiinnostusta keittiötyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä iloista mieltä. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Annamme mielellämme myös lisätietoja tehtävään liittyen.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi