(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko sinä etsimämme ruokapalvelutyöntekijä, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen. 

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua kesätöihin loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Salon ravintokeskukseemme.

Etsimme reipasta ja itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn tottunutta ruokapalvelutyöntekijää. Tehtävä sisältää ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä Salon aluesairaalaan ravintokeskuksessa. Tuotantokeittiömme valmistaa keskimäärin 1750 ateriaa päivässä palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Haemme erityisesti ammattilaista tai alalla opiskelevaa ruokapalvelutyöntekijää. Hakijalta edellytämme asiakaslähtöistä toimintatapaa, työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. 

Ennen kesälomakautta sekä sen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kohteessa keikkaluontoisesti. 

Tule loistamaan kanssamme!

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!