(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Onko ruoanvalmistus sinulle intohimo tai erinomainen asiakaspalvelu kunnia-asia? Haluaisitko työskennellä ravintolassa, mutta haet päivätyötä, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan? Olisiko tämä työ silloin sinua varten?

Haemme nyt nimittäin RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään avustavissa keittiötehtävissä asiakkaamme toimipisteissä Rovaniemellä.

Ruokapalvelutyöntekijänä osallistut keittiön avustaviin työtehtäviin. Työsi sisältää muun muassa astiahuollon hoitamista sekä keittiön siivoustehtäviä. Työhön voi kuulua myös aamupalan, lounaan ja välipalan valmistusta sekä tarjolle laittoa. Työaika painottuu arkipäiviin.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta ruokapalvelutyöhön. Aikaisempi kokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi.

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi sekä rikosrekisteriote. Työssä vaaditaan myös salmonellatodistus. Työkohteiden luonteen vuoksi vaadimme myös sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa.

Töitä on tarjolla pääasiassa arkipäivisin 20–38 h/vk, 4–7,5h/pv.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Jätäthän CV:n hakemuksen liitteeksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/