(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Vesilahteen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Etsimme osaavaa ruokapalvelutyöntekijää Vesilahdelle monipuoliseen työhön.

Etsimme ammattitaitoista ja hektiseen työhön tottunutta ruokapalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Vesilahdelle. Määräaikaisuus sijoittuu ajalle 2.11.-31.12.2020 ja tehtävässä on myös mahdollisuus jatkoon. Kyseessä on kokoaikainen, arkipäiviin painottuva työ. Työaika on tavallisesti ark. klo 7.00-15.09, mutta välillä töitä voi olla myös viikonloppuisin.

Työnkuva on monipuolinen. Työssä toimitaan kokin apuna. Työtehtäviin kuuluu salaattien, välipalojen ja jälkiruokien valmistusta, ruuan esivalmistelua, kuorman purkua ja ruokien pakkausta sekä astiahuoltoa. Palkkaus on KV-työehtosopimuksen mukainen ja tehtäviin perehdytetään.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on työhön tarttuva, paineensietokykyinen ja omaa hyvät yhteistyötaidot. Annoksia menee päivässä noin 1200, joten kokemus suuressa keittiössä työskentelystä on tässä tehtävässä eduksi. Tehtävässä vaatimuksena on hygieniapassi, salmonellatodistus ja sujuva suomen kielen taito.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.