(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen TEKME Oy:lle
Tekme Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018
Tekme Oy
Tekme Oy kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin, ja olemme vahvasti mukana luomassa hyvää arkea kaupungin yli 66 000 asukkaalle, ja sen lisäksi tuhansille muille Kanta-Hämeen alueen asiakkaillemme.

Monialayrityksenä huolehdimme erilaisten kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Tarjoamme monipuolisia ateriapalveluita eri-ikäisten asiakkaiden makumieltymykset ja ravitsemustarpeet huomioon ottaen, ja helpotamme asiakkaidemme arkea käyttäjäpalveluihin kuuluvien asiointi-, toimisto-, viher-, vaihtomattopalveluiden avulla. Siivous- ja kiinteistöpalveluidemme sekä rakentamisen ammattilaiset huolehtivat ihmisten viihtyvyydestä aina sisätiloista pihapiireihin ja kiinteistöjen lähiympäristöihin. Logistiikkapalvelumme vapauttaa asiakkaillemme aikaa omaan palveluntuotantoon hoitaen koko logistiikkaketjun. Huolehdimme asiakkaan tarvitsemien tuotteiden kilpailutuksen, hankinnan, varastoinnin, kuljetukseen ja hyllytyksen. Linnan Ateriapalvelut Oy on osa Tekme perhettä.
Toimenkuva
Tekme Oy hakee palvelukseensa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme nyt kolmea (3) vakituista ruokapalvelutyöntekijää Tekmen keittiöihin. Työsuhteesi alussa työpisteesi sijaitsee joko Kanta-Hämeen Keskussairaalan tai Kaurialan keskuskeittiöllä, mutta tilanteen vaatiessa sinulla tulee olla mahdollisuus liikkua joustavasti myös muihin Tekmen keittiöihin Hämeenlinnan alueella. Työnkuvaasi kuuluu ruoan esivalmistustehtäviä, astiahuoltoa, puhtaanapitotehtäviä ja tarvittaessa toimit myös kokin sijaisena. Vaihtelua työhön tuovat myös asiakaspalvelu sekä tarvittaessa varastonhallintaan liittyvät tehtävät.
Odotamme sinulta
Olet juuri etsimämme vahvistus tiimiimme, mikäli sinulla on ravitsemusalan tutkinto ja työkokemusta alalta on karttunut jo vähintään vuosi. Lisäksi olet suorittanut hygienia-, ympäristö- ja ravitsemuspassit. Olet palvelualtis ja sinulla on reipas asenne. Vaihteleva työympäristö ja haasteet innostavat Sinua. Ahkeralla työotteellasi ja ammattitaidollasi kirkastat mukavien työkavereidesi työpäivän ja sovit hyvin joustavaan ja yhteistyöhenkiseen porukkaan.

Työ alkaa kesäkuussa 2018 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.
Työaika on keskimääräinen yleistyöaika eli 38,75 h viikossa ja käytössä on kuuden viikon tasoittamisjakso.
Noudatamme Avainta työehtosopimusta ja työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Työntekijän on koeajan aikana esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus soveltuvuudestaan tehtävään.
Muut tiedot
Rekrytointiprosessia hoitaa VMP Hämeenlinna
Lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 Silja Syrjälä p. 050 917 8540.

Laita hakemuksesi 27.4.2018 mennessä sähköpostitse hameenlinna@vmp.fi.
Laitathan aihe-kenttään "Ruokapalvelutyöntekijä Tekme Oy". Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 0509178540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.04.2018 mennessä.