(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Riihimäelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan asiakkaita syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluita ympäri eteläistä Suomea, asiakaskuntamme koostuu eri-ikäisistä asiakkaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Palmia on aloittanut koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Riihimäellä vuoden 2019 alussa. Haemme nyt kahta ruokapalvelutyöntekijää joukkoomme toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta näissä kohteissa.

Ruokapalvelutyöntekijä vastaa palvelukeittiön päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta. Työ sisältää keittiön perustöitä (mm. ruuan kuumennus, raaka-aineiden esikäsittely, tilauksia, tavaran vastaanottoa, linjastotyöskentelyä, astiahuoltoa ja keittiön muita siivoustoimintoja).

Etsimämme henkilöllä on tehtävään soveltuva ravitsemusalan koulutus, sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, hyvä organoisointikyky ja positiivinen asenne ovat tärkeitä työssä. Pystyt myös työskentelemään ja vastaamaan yksin keittiön toiminnoista. Jos lisäksi olet innostunut työskentelemään asiakkaiden parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Työssä tarvitset myös erityisruokavalio- osaamista, taloudellista ajattelutapaa sekä it- taitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palvelutuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde- etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja ja Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät, sekä runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia.

Täytä hakemus mahdollimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot ajalla 11.-13.9. kello 12-15 alue-esimies Eija Nieminen p. 040 144 8202 ja ajalla 17.-19.9. kello 13-17 aluepäällikkö Susanna Vuorinen p. 040 868 8610