(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Pirkkalaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme Pirkkalaan ammattitaitoista ja ahkeraa ruokapalvelutyöntekijää.

Ruokapalvelutyöntekijän/keittiöapulaisen tehtäviin kuuluu monipuoliset valmistus- tai jakelukeittiön tehtävät. Kyseessä on keikkatyö: me tarjoamme - sinä päätät mitä vuoroja otat vastaan. Vuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja arkipainotteisia. Työtä on muun muassa kouluilla ja päiväkodeilla.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet motivoitunut, palveluhenkinen, täsmällinen, oma-aloitteinen ja ystävällinen. Tehtävään valitun henkilön tulee ennen työsuhteen alkamista esittää todistus negatiivisesta salmonellanäytteestä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja joustavan, keikkaluontoisen päivätyön, jossa pääset itse valitsemaan työvuorosi, osaamistasi vastaavan palkan sekä näköalapaikan Baronan muihinkin työtehtäviin.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi, työ- ja koulutodistukset ja hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana.