(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä, osa-aikainen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Jatkamme hakua! Etsimme nyt osa-aikaista RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Klaukkalaan, koulu- ja päiväkotikohteeseemme.

Ruokapalvelutyöntekijän työhösi kuuluu mm.
- lisäkesalaattien ja puuron valmistus ja muut keittiön avustavat työt
- astiahuolto
- asiakaspalvelu
- keittiön puhtaus ja omavalvonta

Edellytämme sinulta catering-alan perustutkintoa tai vähintään vuoden kokemusta vastaavasta työstä. Puhut sujuvaa suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.

Odotamme että pidät työskentelystä pienessä ja tehokkaassa tiimissä nauttien päiväkodin ja koulun ilmapiiristä. Kokemus koulu- tai päiväkotimaailmassa työskentelystä ei ole pakollinen, mutta on hyvää plussaa. Dieettien ymmärtäminen on työssäsi tarpeellista. Päiväkodissa työskentelet itsenäisesti eli oletamme sinun olevan itseohjautuva sekä tunnollinen tehtävissäsi. Työ on vakituinen ja osa-aikainen, noin 30 tuntia viikossa.

Uskomme, että menestyt työssäsi, kun sinulla on iloinen ja reipas ote työhösi, tiimityötaitoja ja joustavuutta. Kommunikoit luontevasti pienimpienkin ruokailijoiden sekä päiväkodin henkilökunnan kanssa. Arvostamme innokkuuttasi oppia uusia asioita.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työympäristössä, itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, kivat työkaverit ja Palmian hyvät työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian rekrytointisivujemme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat pian, sopimuksen mukaan.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikostaustaote (laki lasten-ja nuorten kanssa työskentelystä).

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Honkanen ja Sini-Minna Räsänen. Tavoitat heidät sähköpostilla johanna.honkanen@palmia.fi tai siniminna.rasanen@palmia.fi.