(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Orivedelle
Oriveden Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Etsinnässä on ruokapuolen osaaja monipuolisiin työtehtäviin Oriveden kouluille ja päiväkodeille. Jos olet tarmokas ruokapalvelutyöntekijä, lähetä meille hakemus!

Hakemamme ruokapalvelutyöntekijä tulee työskentelemään Orivedellä koulu- ja päiväkotikohteissa. Työtehtäviin kuuluu monipuoliset keittiön tehtävät. Työajat painottuvat arkipäiviin aamu- ja päivävuoroihin.

Tehtävän edellytyksenä on alan koulutus tai työkokemus vastaavista tehtävistä. Olethan myös suorittanut hygieniapassin ja puhut sujuvasti suomenkieltä. Tärkein vaatimus on kuitenkin hyvä asenne: hakemamme työntekijä on täsmällinen, ystävällinen ja oma-aloitteinen.

Me Baronalle tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua erilaisiin työkohteisiin. Keikkaluontoisessa työssä voit joustavasti sovittaa työn arkeesi, sillä voit tehdä töitä silloin kun sinulle sopii. Saat osaamistasi vastaavan palkkauksen ja mahdollisuuden työllistyä myös suoraan asiakkaalle.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.