(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä kylmätyöskentelyyn
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Nyt on mahdollisuus paeta kesän helteitä - hae ruokapalvelutyöntekijäksi kylmätyöskentelyyn! Tässä tehtävässä työasiat jäävät työpaikalle eivätkä vaivaa päätä työpäivän jälkeen.

Haemme kahta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään Pirkanmaan Voimian kohteessa Tampereella. Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välille.

Työ on pääasiassa kylmätyöskentelyä. Kylmätyöskentelyssä työtä tehdään +6 asteessa. Työtehtävät sisältävät liukuhihnatyöskentelyä ja elintarvikkeiden annospakkausta. Työhön saattaa kuulua myös muita työtehtäviä.

Vaatimuksena tähän tehtävään on tuntemus elintarvikkeista tai aikaisempi kokemus elintarviketyöstä. Työntekijältä vaaditaan tarkkuutta ja tiimityötaitoja.

Työaika sijoittuu aamupainotteisesti klo 7-16:30 välille. Työaikaan sisältyy lakisääteiset lämmittelytauot. Työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin.

Määräaikaiset työsuhteet sijoittuvat ajoille 13.5.-11.8.2019 ja 3.6.-18.8.2019, joihin sisältyvät kahden viikon perehdytykset. Työ on kokoaikaista, eli 38,75h/vk. Työpaikan puolesta saat suojatyövaatteet sekä työkengät. Tarjoamme myös mahdollisuuden työllistyä määräaikaisuuden jälkeen Baronan muihin työtehtäviin.

Jos olet siis huolellinen ja näppärä tiimipelaaja, haethan jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.