(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä kouluravintolaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 600 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme innostavaan joukkoomme ruokapalvelutyöntekijää Vantaan alueelle Kivistön Aurinkokiveen.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Ruokapalvelutyöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa salaatinvalmistusta ja astiahuoltoa. Tulet osaksi kolmen hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa klo 7.00-16.00 välille.. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin/sunnuntaisin tms.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustavasekä asiakaspalveluhenkinen kouluravintolan työntekijä. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa kohde-esimies Titta Franzen-Hendrell numerosta 040- 620 9095. Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.6.2018 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.