(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Klaukkalaan Riihipuiston päiväkotiin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt Klaukkalaan, Riihipuiston päiväkotiin

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Ruokapalvelutyöntekijän työhösi kuuluu mm.
• lisäkesalaattien ja puuron valmistus ja muut keittiön avustavat työt
• astiahuolto
• asiakaspalvelu
• keittiön puhtaus ja omavalvonta

Edellytämme sinulta catering-alan perustutkintoa tai vähintään vuoden kokemusta vastaavasta työstä. Puhut sujuvaa suomea ja sinulla on hygieniapassi suoritettuna.

Odotamme että pidät työskentelystä pienessä ja tehokkaassa tiimissä nauttien päiväkodin ja koulun ilmapiiristä. Kokemus koulu- tai päiväkotimaailmassa työskentelystä ei ole pakollinen, mutta on hyvää plussaa. Dieettien ymmärtäminen on työssäsi tarpeellista. Päiväkodissa työskentelet itsenäisesti eli oletamme sinun olevan itseohjautuva sekä tunnollinen tehtävissäsi.

Uskomme, että menestyt työssäsi, kun sinulla on iloinen ja reipas ote työhösi, tiimityötaitoja ja joustavuutta. Kommunikoit luontevasti pienimpienkin ruokailijoiden sekä päiväkodinhenkilökunnan kanssa. Arvostamme innokkuuttasi oppia uusia asioita.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian rekrytointisivujemme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut Sari Vuorela tiistaisin ja torstaisin klo 13.30 -15.30 puh.0401830734