(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Kilonpuistoon
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Oletko oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön asiakaspalvelun ammattilainen?

Etsimme nyt ruokapalvelutyöntekijää Kilonpuistoon, vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö pääsee osaksi iloista ja ammattitaitoista porukkaamme - hymyily on sallittua!

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään niin tiimissä kuin yksinkin. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa linjaston hoito, välipalamyynti, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen ja monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa, useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä hygieniapassia. Eduksesi katsomme työkokemuksen koulu- ja päiväkoti maailmasta ja ymmärryksen erityisruokavalioista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia ja työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, joka tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoitusta (Laki lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä). Lisäksi työpaikkamme on savuton.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9. mennessä. Työt alkavat mahdollisimman pian ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin kello 13-15.00 esimies Katri Mononen, p. 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi