(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä / Keittiö- ja laitoshuolto
Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä / Keittiö- ja laitoshuolto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen kaupungilla on 4 perhetukikeskusta, joissa on omat itsevalmistuskeittiöt. Keittiöhenkilökunta huolehtii ateriapalveluista asukkaille, henkilöstölle ja vierastarjoiluihin.

Ruokapalvelutyöntekijän kesäsijainen osallistuu keittiön päivittäisiin töihin yhdessä vakihenkilöstön kanssa. Työhön kuuluu itsevalmistuskeittiön monipuoliset keittiöalan työt.

Odotamme hakijalta keittiöalan koulutusta tai parhaillaan suoritettavaa alan koulutusta. Edellytämme valittavalta hygieniapassia. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus keittiötyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja atk-taitoja.

Lisätietoja antaa ruokapalveluesimies Taina Siurola, puh. 044 423 5495 (arkisin klo 7-15).

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Ruokapalveluesimies Taina Siurola, puh. 044 423 5495 (arkisin klo 7-15).