(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä – keikkatyötä päiväkotien, koulujen ja hoitoalan kohteiden keittiöissä
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Ruokapalvelualan ammattilainen tai alalla vasta aloitteleva, kiinnostaisiko sinua joustava päivätyö? Haemme juuri nyt innokkaita uusia ruokapalvelutyöntekijöitä joukkoomme.

Mielestämme jokainen lapsi päiväkodissa tai vanhus palvelutalossa ovat parhaan palvelun arvoisia. Jokaisen kuuluu saada maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa työympäristöissä. Töitä on tarjolla päiväkotien, koulujen, sairaaloiden, palvelutalojen ja henkilöstöravintoloiden keittiössä.

Työskentelet kohteesta riippuen keittiön erilaisissa avustavissa tehtävissä, kuten astiahuollossa, salaatin ja energialisäkkeiden valmistuksessa sekä linjastonhoidossa. Myös keittiön ja ruokasalin puhtaanapito kuuluvat tehtäviisi.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. OmaSeure-mobiilisovelluksemme kautta poimit kätevästi omaan aikatauluusi sopivat keikat. Ruokapalvelutyöntekijän keikkoja on tarjolla runsaasti. Työvuorot painottuvat arkipäiviin. Suurin osa työsuhteista on 1-5 päivän pituisia, mutta myös pidempiä keikkoja on ajoittain tarjolla.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä toivomme sinulta:
– Sinulla on soveltuvaa aikaisempaa työkokemusta ja/tai alan tutkinto, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkinto.
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito.
– Olet aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös:
– Hygieniapassi.
– Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Palkkaus:
– Ruokapalvelutyöntekijän peruspalkka on 11,76 €/t + mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Työhakemuksen pääset täyttämään tästä: https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1802

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset