(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä keikkatöihin
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Etsimme reippaita ja työhön motivoituneita ruokapalvelutyöntekijöitä keikkaluontoiseen ja osa-aikaiseen työhön.
Keittiöapulaisen työ sisältää mm. astiahuoltoa ja aterioiden esivalmistelutöitä vaihtuvissa kohteissa.
Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti ajalle klo: 07.00 - 16.00. Työtunteja viikossa 4 - 40.

Toivomme sinulta reippautta ja oma-aloitteisuutta, hyvää paineensietokykyä nopeassa työtahdissa ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan opinnot, sujuva suomen kielen taito sekä suoritettu hygieniapassi ovat edellytys tehtävän suorittamiseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Ota yhteyttä Ari.Pajunen@hryhtiot.fi

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöiden tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan halutessaan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäiväsi on joka perjantai!

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi

avainsanat ruokapalvelutyöntekijä, keittiöapulainen