(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalvelutyöntekijä Arkean hoitamaan Tilkkaan
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Arkeassa asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari. Sen myötä päästään tarjoamaan hyvää, jopa erinomaista palvelua. Kaikki lähtee ihmisistä - henkilökunnasta, asiakkaista ja siitä, miten heitä kohdellaan. Arkean käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Näin Arkeassa varmistetaan, että arki rollaa ja rokkaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla!

Haemme nyt RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Arkean hoitamiin Tilkan ravintolapalveluihin.

Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Arkean uuden toimipaikan Tilkan keittiössä, osana uutta motivoitunutta tiimiä! Tilkan palveluvalikoimaan sisältyy hoivapuolen ruoanvalmistus, kahvila, lounasravintola ja tilaustarjoilu. Toimipaikka sijaitsee Tilkan entisen sotilassairaalan historiallisessa miljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työnkuvaasi kuuluu ravintolapalveluiden päivittäiset tehtävät: ruoanvalmistukseen osallistuminen, reseptiikan ja palvelusopimuksen noudattaminen sekä erityisruokavalioiden toteuttaminen. Myös ravintolasalin linjaston täydentäminen ja ruuan esillelaitto yhdessä ravintolan kokkien opastuksella sisältyvät toimenkuvaasi. Samoin keittiön puhtaanapitotehtävät ja astiahuollon ylläpito.

Ruokapalvelutyöntekijänä toimit osana tiimiä ja pidät huolta omien työtehtäviesi laadunvalvonnasta. Pyrit aina turvallisten työmenetelmien noudattamiseen ja sinulla on hymy herkässä. Kiire ja muuttuvat tilanteet kohtaat rohkeudella ja hyvällä asenteella. Sinulla on ympärillä ihmisiä, joilta voi aina kysyä neuvoa. Lisäksi sinut perehdytetään työtehtäviisi.

Työssä edellytetään alan perustutkintoa tai muuta työssä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä ja hygieniapassia. Ravitsemuspassi ja ympäristöosaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on vakituinen työ, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta työtä on keittiön puolella myös viikonloppuisin. Työt alkavat heinäkuun lopussa. Työllistyt Arkean työntekijäksi ja Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Tule mukaan Rokkaamaan ja Rollaamaan kanssamme!